Keybroker Insights

Vilka återförsäljare lyfter fram ert varumärke, och hur pushas det i digitala kanaler? Dessa insikter kan ni nu enkelt nå med hjälp av Keybroker Insights

Keybroker Insights

Att jobba datadrivet och resultatorienterat gentemot sina återförsäljare är idag en utmaning för många varumärken.

Vilka återförsäljare lyfter fram ert varumärke, och hur pushas det i digitala kanaler? Dessa insikter kan ni nu enkelt nå med hjälp av Keybrokers nya rapport – Keybroker Insights.

Vad innehåller Keybroker Insights?

I denna rapport får ni en lättöverskådlig och övergripande bild över hur och när en återförsäljare väljer att investera i ert specifika varumärke. Med vilken frekvens syns ert varumärke och i vilka kanaler? I rapporten ingår även insikter och bevakning kring hur konkurrerande varumärken lyfts fram jämfört med ert egna. Till rapporten kan vi enkelt addera försäljningssiffror från respektive återförsäljare, detta för att ni på ett tidseffektivt sätt ska kunna härleda ökad försäljning till specifika aktiviteter.

Varför Keybroker Insights?

Denna rapport gör att ni på ett tidseffektivt sätt kan jobba med era gemensamma kampanjer. Med denna typ av bevakning kan ni utifrån överskådliga insikter premiera de aktörer som aktivt jobbar med att exponera ert varumärke. Utifrån detta kan ni även ta fram strategier och optimeringsarbete för de aktörer som inte lägger det fokus ni hade önskat på exponering av ert varumärke.

Förutom insikter och medvetenhet baserat på data är syftet med denna produkt att ni, på ett mer effektivt sätt ska kunna jobba närmare och mer resultatdrivet mot era återförsäljare, och på så sätt öka er försäljning och stärka varumärket.

Kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan så berättar vi gärna mer!

Keybroker Insights - Ett litet smakprov

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69