Google Analytics

Vårt erbjudande för Google Analytics

Låt oss hjälpa er att få ut den fulla potentialen och kraften av Google Analytics! Keybroker har certifierade Google Analytics-experter med expertis inom mätning, webbanalys och alla de digitala marknadsföringskanalerna.

Implementering av Google Analytics Ett viktigt verktyg för att förstå hur dina besökare använder din sajt är Google Analytics. Minska kommunikationsklyftorna med IT-avdelningen genom att låta oss skapa en guide för hur ni implementerar Google Analytics på er sajt. Självklart finns vi tillgängliga med expertråd under hela processen.

Health Check Får du in din Analytics-data på ett korrekt sätt? Vi går grundligt igenom ditt Analytics-konto för att säkerställa att rapporteringen från alla dina marknadsföringskanaler online är korrekt. Efter vår Health Check sammanställer vi en åtgärdslista med förslag på förbättringar.

Dashboard & Anpassad Rapportering Ett vanligt misstag vid analyser i Google Analytics är att de sker på en stor del aggregerad data för alla digitala marknadsföringskanaler, vilket ofta resulterar i en missvisande analys. En bra överblick i kombination med anpassad rapportering utefter individuella målgruppssegment är viktiga för din analys och för att skapa kvalitativa beslutsunderlag. Vi skräddarsyr Rapportering och Dashboards efter dina behov. Med vår expertis inom alla digitala marknadsföringskanalerna hjälper vi dig, för att du på bästa sätt kan analysera helheten av din affär. Vilka metriker är viktiga för dig och respektive marknadsföringskanal?

Webbanalys Google Analytics som verktyg kan ge dig lärdomar och insikter om dina besökares beteende på din sajt, dina trafikkällors effektivitet samt kanalernas samverkan med varandra. Webbanalysen resulterar i ett paket med förslag på åtgärder för att förbättra användarupplevelsen för dina besökare samt din sajts effektivitet. Med vår kunskap inom alla digitala marknadsföringskanaler ser vi till att vår analys spänner över samtliga kanaler.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69