Advertising Performance Audit

En konkret action plan på vad du bör göra i rådande samhällssituation för att maximera din marknadsföring via ex. Google & Facebook Ads.

Vad är en Advertising Performance Audit?

En konkret action plan på vad du bör göra i rådande samhällssituation för att maximera din marknadsföring via ex. Google & Facebook Ads. Syftet med analysen är att få fram en handlingsplan på hur annonseringen blir mer effektiv och genererar en maximal avkastning utifrån dagens rådande omständigheter.

Advertising Performance Audit

Analysen besvarar:

  • Hur ska vi allokera vår medieinvestering inom kanalerna för att få maximal avkastning utifrån kunders förändrade beteende?
  • Vad bör vi prioritera idag, utifrån nuvarande situation, som kan accelerera tillväxt eller försäljning imorgon?
  • Vilken effekt får Keybrokers rekommendationer på annonseringen?

Vi på Keybroker arbetar efter en metod där vi utgår från tre viktiga beståndsdelar i vår analys som resulterar i en konkret handlingsplan; "Optimerade inställningar", "Målgrupp, annonser & bud" och "Tillväxtpotential".

Keybroker Advertising Performance Audit Metod

Vill ert företag ha hjälp med att få en konkret handlingsplan för att maximera er försäljning i morgon? Kontakta oss på Keybroker så hjälper vi dig!

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69