Sociala medier

Den massiva kraften inom sociala medier går inte att förneka, den har bidragit till vinster i presidentval och störtande av regeringar. Vi tar våra kunders sociala medier på allvar - det är ett måste i en värld där Facebook har fler besökare varje dag i Sverige än Kalle Ankas jul har tittare.

Vad är sociala medier?

Antalet sociala medieplattformar växer hela tiden, från att Facebook lanserades har vi de senaste åren sett en explosiv tillväxt i antalet användare för Pinterest, Snapchat och Instagram för att nämna några. För att nå kunderna där de tillbringar den största delen av sin tid krävs en social närvaro för företagen. Kunderna förväntar sig även en social närvaro av företagen som de är intresserade av - så vad väntar du på?

Vårt erbjudande inom sociala medier

Insikt

- Social audit
- Målgruppsanalys

Taktik

- Målgruppsstyrning
- Content-strategi

Genomförande

- Produktion
- Kampanjhantering
- Content-skapande
- Administration

Utvärdering

- Kampanjrapportering

Case


Datadriven strategi ger resultat


Automatiserad kampanjhantering med feedlösning

Exempel på vårt arbete inom Sociala medier

Facebook

Facebook är, och har länge varit, världens största sociala nätverk med en bit över en miljard dagligen aktiva användare. Vore Facebook istället ett land skulle det vara världens tredje största sett till befolkningsmängden. Som att detta inte är skäl nog för ditt företag att finnas på Facebook, finns det studier som visar att kunder hellre handlar från ett företag som har en Facebooksida än ett utan. Detta då det inger en högre grad av företroende. Behöver vi verkligen säga mer?

Läs mer

Instagram

Sedan 2010 har Instagram vuxit till över 300 miljoner användare världen över - och tjänsten fortsätter växa i en rasande fart. Sverige är ett av de länder där Instagram är mest populärt, med 3,3 miljoner aktiva användare i månaden. En siffra som som växer årligen med 26%. Nyligen släpptes även möjligheten att annonsera på Instagram i Norden. Undersökningar visar att Instagram skapar betydligt mer engagerade följare än både Facebook och Twitter. Just därför är Instagram en utmärkt plattform för att stärka ert varumärket och vara “top of mind” hos konsumenterna.

Läs mer

LinkedIn

LinkedIn kallas ofta för Facebook för yrkeslivet eller det sociala affärsnätverket. Här finns över 300 miljoner användare samt tre miljoner företag. Detta gör LinkedIn till den mest effektiva kanalen när det kommer till business-to-business. På LinkedIn är det precis som på andra sociala medier viktigt att ha en stark, tydlig och regelbundet uppdaterad profil då det ger ett ökat förtroende för företaget.

Läs mer

Snapchat

Burberry var ett av de varumärken som var först ut att annonsera på Snapchat och det är inte svårt att förstå varför. Med över 100 miljoner aktiva användare och 4 miljarder videovisningar varje dag är Snapchat den sociala media som växer snabbast just nu. 60% av användarna publicerar eget innehåll varje dag.

Läs mer

Twitter

Twitter finns i händelsernas centrum och idag är det just där nyheter sprids snabbast, då Twitter exploderar sekunder efter något har hänt. Med 500 miljoner unika användare och en halv miljard tweets om dagen är det viktigt att finnas på där. Varför? För att vara delaktig i konversationen som pågår och på så sätt skapa relationer som i förlängningen kan leda till fler affärer. Detta är väl i grund och botten något som alla företag strävar efter?

Läs mer

Varför sociala medier?

Är du fortfarande inte övertygad?

Många av våra köpbeslut påverkas av interaktioner med sociala medier. Användningsområdena för ditt företag är därför många - etablera en kundtjänst på din Facebook-sida, driv köp genom annonsering eller satsa på att kommunicera nya produkter och stärk din varumärkeskännedom. På Keybroker har vi jobbat med sociala medier sedan starten av Facebook och utnyttjar de tekniska framstegen som plattformarna erbjuder för att skapa så mycket värde som möjligt för våra kunder.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69