Teknik och Indexering

Se till att sökmotorerna kan läsa er hemsida.

Teknik och Indexering

Sökmotorernas avancerade robotar söker ständigt av webben och indexerar dess innehåll. Genom avancerade algoritmer så bedöms hemsidors innehåll efter olika kriterier. För att underlätta detta och få sökmotorerna att förstå ert innehåll så bra som möjlig så gäller det att ha de tekniska förutsättningarna på plats.

På Keybroker så ser vi det som en självklar del i vårt arbete med SEO att alltid se till att våra kunder följer de riktlinjer och best practice som finns. Vi är uppdaterade på de senaste förändringarna i sökmotorernas algoritmer och ser till så att de tekniska förutsättningarna för att synas finns på plats. Vi arbetar tillsammans med webbyråer eller interna resurser för de bästa lösningarna.

I ett SEO-samarbete så blir vi er partner som finns där när tekniska frågor dyker upp eller förändringar ska ske. Vi ser till att sökmotorerna alltid kan läsa av er sajt på ett bra sätt och arbetar proaktivt för att åtgärda möjliga hinder. Vi ser till att er hemsida har alla förutsättningar för att driva trafik från sökmotorerna.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69