Sökbeteendeanalys

En kartläggning av era kunders sökbeteende

Sökbeteende

Vad söker era potentiella kunder efter? Var finns sökvolymerna för er bransch? Och vad är användarnas uppsåt med den specifika sökningen? Detta är viktiga frågor att ställa sig och kartlägga för att framgångsrikt kunna arbeta med SEO. Genom en sökbeteendeanalys så kan vi lära oss just detta, få insikter baserade på riktig data och lära känna era kunder för att effektivt arbeta med er synlighet.

En sökbeteendeanalys är egentligen en kartläggning av användarnas sökbeteende och er synlighet gentemot detta. Ett arbete som innebär att vi kartlägger och analyserar stor mängd sökord och fraser relaterade till er verksamhet. Ett arbete där vi semantiskt kategoriserar upp stora mängder söktermer efter produkttyp, uppsåt eller användare för att hitta röda trådar, få insikter och lära känna era potentiella kunder. Detta speglas sedan mot er faktiska synlighet för segmentet för att på så vis kartlägga er potential och prioritera rätt åtgärder.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att genomföra en sökbeteendeanalys. På detta vis så kan vi lära oss mer om användarnas beteende online, vi kan lära oss var efterfrågan finns och få insikter som är värdefulla för att kartlägga hela sin digitala närvaro. En analys som är värdefull för alla kanaler men rent av nödvändigt för att framgångsrikt kunna arbeta med SEO och öka er intäkter.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69