Content och struktur

Skapa en användarvänlig struktur och intressant innehåll

Content och struktur

Sökmotorerna har alltid strävat efter att ge användarna bästa möjliga resultat, ett resultat som besvarar sökfrågan och användarens uppsåt. Att skapa rätt innehåll på rätt plats är därför en förutsättning för att framgångsrikt arbeta med SEO. Under de senaste åren så har sökmotorernas förmåga att bedöma vad som är bra innehåll förbättrats avsevärt, något som ställer högre krav på både skapande av innehåll och hemsidors struktur.

På Keybroker så arbetar vi med holistisk syn på SEO. För oss handlar det inte längre bara om att optimera enskilda sidor utan att lägga pusslet och se en helhet. Bitarna måste falla på plats och passa ihop med en ordnad struktur som speglar hemsidans innehåll och er verksamhet. Vi skapar rätt innehåll och synlighet med användarvänlighet, något som blir allt viktigare idag då användarvänlighet är en av de starkaste rankningsfaktorerna. Att skapa innehåll med tydliga mål om vad besökarna ska uppnå kommer inte bara gynna SEO, det kommer gynna hela er verksamhet.

Vi hjälper våra kunder med hela processen för att skapa bra innehåll. Vi hjälper till att kartlägga sökbeteende, att bygga upp en informativ struktur som skapar förutsättningar för synlighet. Vi ser till kundens köpresa och vilket syfte innehållet ska fylla, vi hjälper er att ta fram innehållsplan och skapa landningssidor som fyller sitt syfte och mål. Vi arbetar med SEO där kundens köpresa och er intäkt står i fokus.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69