Google Ads (Google Adwords)

Vårt erbjudande för Google Ads

Google Ads är Googles plattform för sökannonsering. Google Ads (tidigare Google Adwords) ger annonsörer möjligheten att synas i sökresultatet när konsumenter söker efter dina tjänster eller varor. Med Google Ads kan du dra nytta av de många miljoner sökningar som görs varje dag på Google och i Googles nätverk, bestående av tusentals sajter på internet. Därmed är det viktigt att använda Google Ads för att göra just ert företag synligt inför många potentiella kunder. I dag finns det över en miljon företag som litar på Google Ads. Största anledningarna till detta är att kunderna lätt kan hitta ditt företag och man har möjlighet att nå kunderna över hela webben.

Vi på Keybroker har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta med Google Ads (Google Adwords). Sökannonsering är ett marathon, inte en sprint. Keybroker lägger hög vikt i det initiala Adword- arbetet eftersom det lägger förutsättningarna för en framtida framgång inom sökannonsering.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69