DSA - Dynamic Search Ads

Vårt erbjudande för DSA

DSA-kampanjer är en viktig del av SEM-mixen. DSA-kampanjer är framförallt viktiga för annonsörer med stora produktportföljer och ett mycket bra komplement till den manuella och/eller feedbaserade sökannonseringen. DSA fungerar så att google spindlar igenom annonsörens webbplats och skapar relevanta sökord, landningssidor och annonser baserat på innehållet. Detta annonsformat tenderar att vara mycket attraktivt för användaren och driver mycket goda resultat, främst eftersom relevansen är på en mycket hög nivå. Dock är det viktigt att komma ihåg att detta inte är ett substitut för vanlig annonsering utan ett komplement. Du vill kunna styra över hur annonserna ser ut, sätta enskilda bud på sökord och så vidare.

DSA kampanjer ställer högre krav på SEO (search engine optimization) eftersom google använder samma teknologi som för annonseringen. Om du som annonsör saknar en bra sidstruktur kommer inte detta annonsformat fungera fullt ut.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]