Real-Time Bidding

Vårt erbjudande för Real-Time Bidding

Till skillnad från programmatic guaranteed är RTB eller Real-Time Bidding den renaste formen av auktionsbaserad annonsköp. Varför skall vi använda real-time bidding för att köpa annonser? En av de främsta fördelarna med RTB är att det är ett mycket mer effektivt sätt att köpa annonsutrymme än genom direktförsäljning. Med RTB behöver du inte köpa annonsutrymme genom flera olika annonsnätverk, utan du når i stort sett alla annonsplaceringar i hela världen genom ett enda system (ad exchange). Andra stora fördelar med RTB, jämfört med klassiska annonsköp, är att du kan köpa endast visningar som är relevanta för dig, till ett pris du är beredd att betala för visningen. Med andra ord är RTB i dagsläget det mest kostnadseffektiva sättet att köpa annonsvisningar.

Världens snabbaste auktion! Hur funkar RTB i praktiken? Under den tid en webbsida laddas skickas information om användaren till en ad exchange, en platform där annonsutrymmet på webbsidan auktioneras till den högstbjudande. Vinnaren av auktionen får visa sina annonser på webbsidan till användare som precis kommit in. Hela processen tar mindre än en millisekund. Vi snackar om världens snabbaste auktion.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69