Online Video

Hur mycket investerar du i TV-reklam? Vad har du för räckvidd? Hur är det med segmenteringsmöjligheter? Visst vore det trevligt att kapa dina utgifter samtidigt som du ökar både räckvidd, relevans och effekt? Det kan du, med Online video

Vad är Online video?

Medan linjär-TV tappar i räckvidd varje dag är Online video det snabbast växande annonsformatet på den svenska annonsmarknaden. De största fördelarna med Online Video jämfört med traditionell TV-reklam är de fantastiska targeting-möjligheterna, frekvensstyrning, storytelling och möjligheten att låta er målgrupp interagera direkt med ert innehåll och skicka trafik till er webbsida.

YouTube är den största och viktigaste kanalen inom Online Video. Det är världens näst största sökmotor. Världens tredje mest besökta sida. Platsen där cirka 4 % av all tid tillbringas på nätet. YouTube är idag världens största TV-kanal.

Antalet videoplattformar blir allt fler. Från att Youtube lanserades för 10 år sedan, så har det tillkommit massor av möjligheter att visa och se video; Facebook, Instagram, Vine, Periscope, Vimeo, Twitter, Snapchat och flertalet Play-kanaler erbjuder idag möjligheten att annonsera.

Ta kontakt med oss så hjälper vi er komma igång med Online Video!

Vårt erbjudande för Online video

Insikt

- Målgruppsanalys

Taktik

- Content-strategi
- Målgruppsstyrning

Genomförande

- Content-produktion
- Kontouppsättning
- Kampanjhantering

Utvärdering

- Kampanjrapportering

Vi hjälper er komma igång med Online Video

1. Vi skapar videomaterial åt er, eller anpassar ert befintliga material

2. Vi publicerar & optimerar era kampanjer

3. Vi utvärderar resultatet och rapporterar till er

Case


Datadriven strategi ger resultat


Kundaktivering med Omnichannel

Exempel på vårt arbete inom Online Video

YouTube

YouTube har funnits i 10 år och är en av världens största TV-kanaler. YouTube är även den näst största sökmotorn och världens tredje mest besökta sida. 4% av all tid som tillbringas på online läggs på YouTube. Kort sagt - det är alltså här din målgrupp tillbringar väldigt mycket av sin tid online. Medan traditionell TV minskar så växer YouTube explosivt. Idag är det Sveriges största TV-kanal i målgruppen 20-44 år.

Läs mer

Facebook Video

Att videoannonsera på Facebook har många fördelar. Vi känner alla till Facebooks enorma räckvidd, men vad alla kanske inte vet är hur väl du kan målgruppsanpassa på Facebook. Här kan du rikta in dig på intresse, beteende, kön och plats - för att nämna några exempel.

Läs mer

Instagram Video

Genom videoklipp på upp till 60 sekunder har du möjlighet att inspirera, engagera och påverka precis rätt målgrupp. I Sverige finns över 3,3 miljoner aktiva användarna i månaden på Instagram - en siffra som säger mer än ett klyschigt säljargument.

Läs mer

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69