Google Tag Manager

Google Conversion Tracking? Facebook pixel? Remarketing-tagg? Börjar det bli rörigt? Känner du igen dig? Många annonsörer vet knappt längre vilka script som ligger på hemsidan och vad de används till. Skulle inte livet bli enklare om det fanns en smart lösning? Svaret är ja och lösningen heter Google Tag Manager!

Vad är Google Tag Manager?

Det är tiotusenkronorsfrågan som vi tänkte förklara här. Google Tag Manager (GTM) kan enklast beskrivas som en digital version av din byrå i hallen hemma. Ofta åker det mesta på byrån ner i den; nycklar, mössor, handskar. På samma vis fungerar Tag Manager; här stoppar du in alla dina olika pixlar och taggar som du som annonsör jobbar med på olika annonsplattformar.

Det finns mängder av anledningar till varför du snarast bör fundera på att få Tag Manager på plats. Till och börja med så blir webbsidan både snabbare och koden renare. Men den största anledningen till varför Tag Manager bör vara en självklarhet för alla annonsörer är just hanteringen av taggar och pixlar. Tänk dig att med ett fåtal knapptryck kunna lägga Analytics-koden på samtliga sidor, eller att i en handvändning lägga in en remarketing-tagg. Med Google Tag Manager kan du göra allt detta! Och just det, Tag manager har stöd för de flesta taggar och pixlar som finns tillgängliga.

Vi hjälper er komma igång med Google Tag Manager

1. Vi guidar er genom implementationen

2. Vi rekommenderar och implementerar relevanta taggar och script

3. Vi monitorerar att allt funkar, adderar data layers och underhåller löpande

Varför Google Tag Manager?

För att ni, likt många andra, känner att hanteringen av taggar och pixlar börjar gå överstyr, att olika annonsplattformar kräver olika verktyg.

För att ni känner igen er i att webbbyrån/utvecklarna säger att det kommer ta flera veckor att få in ett litet script på siten.

För alla er som inte har så många taggar och pixlar än, men som vill göra er redo för framtiden.

För att du, som vi, älskar tanken på att förenkla.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69