Digital Tillväxtutvärdering

I takt med att världen blir alltmer digital skapas nya utmaningar och möjligheter. Du som företagsledare, investerare eller som en del av en ledningsgrupp behöver en initierad analys med konkreta rekommendationer hur ni kan tillvarata era digitala möjligheter.

Vad är en Digital Tillväxtutvärdering?

Keybroker arbetar med ägare, styrelser och ledningsgrupper för att utvärdera deras bolags digitala tillväxtpotential och konkurrenssituation En sådan analys kan vara en utgångspunkt i en förändringsprocess av ett bolag du redan kontrollerar eller som en del av en due dilligence. Vi kan hjälpa dig att avgöra om bolaget du funderar på att investera i är en digital superstjärna eller om det finns en outnyttjad digital tillväxtpotential.

Vår analys inkluderar företagets egna processer, marknadens förutsättningar och konkurrenternas handlingsmöjligheter. Vi utvärderar allt från synlighet till engagemang i sociala medier och konverteringseffektivitet.

Med ett litet team av hängivna och kunniga specialister kan vi konfidentiellt framställa en rapport av hög kvalitet där du kontrollerar spridningen och användningen av granskningen och dess data.

Keybrokers digitala tillväxtutvärdering ger dig de underlag du behöver för att bli framgångsrik på en digital marknad. Våra analyser bygger på konkret fakta och uppmätt data. Vi lämnar skarpa rekommendationer utifrån vårt uppdrag. Keybroker är en del av digitaliseringen och erbjuder dig en möjlighet att också bli det.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]