Content marketing

Att skapa bra innehåll och distribuera det via egna kanaler blir allt viktigare marknadsföring för företag. Keybroker hjälper er med allt ifrån strategi och att skapa bra content till att genom annonsering sprida ert innehåll till rätt målgrupp för att skapa ökad varumärkeskännedom och långsiktig försäljning.

Vad är Content marketing?

Huvudsyftet med content marketing är långsiktigt varumärkesbyggande och ökad kundlojalitet. Bra content på er site förbättrar er ranking på sökmotorer och driver mer trafik till er site. Bra content i sociala medier ökar spridningen av ert budskap och driver ytterligare trafik till er site. Content marketing är helt enkelt ett bra sätt att driva mer trafik, förbättra användarupplevelsen i era kanaler och att driva mer försäljning. Vi hjälper er att komma igång!

En förutsättning för bra content marketing är självklart att producera bra innehåll. Innehållet skapas i egna kanaler – exempelvis er webbsida, blogg, nyhetsbrev, Facebooksida, Twitter-flöde, Instagram-konto m.m. Behovet av starkt redaktionellt material har blivit större och sätter press på företags marknadsavdelningar. Bra content i form av video blir också allt viktigare för att hänga med i utvecklingen. Att endast trycka ut säljbudskap på sin webb och sociala plattformar skapar inte en positiv användarupplevelse – fokus ska snarare vara att skapa innehåll som konsumenter är genuint intresserade av och har användning för. Genom denna typ av kommunikation skapas ökat engagemang, en starkare varumärkesbyggande effekt och ökad kundlojalitet.

Utöver att skapa bra innehåll handlar content marketing om att få bra spridning av sitt innehåll. Tidigare har webben och nyhetsbrev varit de enda kanalerna att sprida innehåll i. Med sociala medier och den skala de adderar så stärks nu värdet av att satsa på redaktionellt material.

Keybroker hjälper er med allt ifrån strategi och att skapa bra content till att genom annonsering sprida ert innehåll till rätt målgrupp för att skapa ökad varumärkeskännedom och långsiktig försäljning.

Vårt erbjudande inom Content marketing

Insikt

- Social audit
- Sökbeteendeanalys

Taktik

- Content-strategi

Genomförande

- Content-skapande
- Kampanjhantering
- Produktion
- Administration

Utvärdering

- Rapportering

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69