Tjänster

Vi är en ny typ av byrå som erbjuder helhetslösningar inom digital marknadsföring och som brinner för att accelerera våra kunders digitala affär. Med de bästa talangerna på marknaden, välbeprövad metod och egenutvecklad teknologi skapar vi magi för våra kunder

Vi känner er målgrupp och vet hur vi kan nå och påverka slutanvändare online för att driva dem genom köpprocessen. Vi hjälper er med insikter om var er målgrupp finns och hur de beter sig, tar fram en strategi och plan för hur ni ska nå och påverka målgruppen, genomför projekt och digitala kampanjer inom en mängd digitala kanaler samt hjälper er att analysera och utvärdera resultaten. Vi är Keybroker!

Din digitala tillväxtmotor

Digital marknadsföring

Insikt

Tiden när konsumenter var tvungna att anpassa sig efter företags utbud, priser och öppettider är förbi. I dagens digitala värld har vi en ny spelplan där konsumenter använder fysiska butiker som inspiration, rör sig fritt mellan datorer, tablets och mobiler, och förväntar sig samma upplevelse oavsett var, hur och när de möter ett varumärke. Detta är en spelplan där konsumenters beteenden, behov och brist på tålamod ställer krav på företag. En spelplan där vi på Keybroker är specialister. Vi hjälper er med insikter om var er målgrupp finns och hur de beter sig i den digitala världen.

Taktik

Ni behöver inte en digital strategi, ni behöver en strategi för en digital värld. Med insikter om konsumentbeteende och förståelse för hur digitala kanaler fungerar och samverkar med annan marknadsföring kan vi skapa strategier och lösningar som funkar, på riktigt. Med tio års erfarenhet och gigantiska volymer data känner vi er målgrupp. Vi vet hur vi når dem och hur vi leder dem genom köpprocessen. Vi hjälper er ta fram en strategi för en digital värld.

Genomförande

En av de stora fördelarna med digital marknadsföring är att vi har slutat gissa. Nu testar, mäter, analyserar och optimerar vi istället. Förr producerade man annonsmaterial, ringde och bokade medieutrymme och höll tummarna för att resultatet skulle vara bra när rapporten dök upp efter kampanjen. Idag får vi löpande signaler från målgruppen om hur vår kampanj fungerar och kan därmed kontinuerligt optimera den för att förbättra resultaten. Det ger oss möjlighet att skapa digitala ekosystem som driver er affär. Vi hjälper er med produktion av annonsmaterial, kampanjuppsättningar och löpande optimering för att maximera räckvidd, effekt och resultat för er medieinvestering.

Utvärdering

Vi vet mer om konsumenters beteende än någonsin tidigare. Samtidigt har konsumentbeteendet blivit allt mer komplext. Besök i fysiska butiker varvas med mobilsök på bussen, streamad underhållning på TVn i kombination med slösurfande på iPaden. Tycker du att effekten och resultatet av din mobila bannerannons är för dålig? Men vilka avslut i andra kanaler och på andra enheter har den assisterat? Och hur påverkar den försäljningen i era fysiska butiker? Vi hjälper er att förstå, analysera och utvärdera resultatet av era digitala marknadsaktiviteter.

Om våra kompetenser

Alla våra digitala specialister har en bred digital kompetens. Vi tror inte på att arbeta i silos och tycker inte att man kan kalla sig digital specialist om man bara har kompetens inom ett område. Vi är en helhetsleverantör inom digital marknadsföring, nedan ser ni exempel på vår kompetens.

SEM

SEM

Social

Social

Programmatic

Programmatic

Video

Video

SEO

SEO

Webbanalys

Webbanalys

Remarketing

Remarketing

CRO

CRO

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69