Vi är vinnare i Youtube Works!

Publicerad

VI VANN! Vi är riktigt stolta och glada över att vinna tävlingen Youtube Works tillsammans med SmålandsVillan och Business & Emotions. Vi har tillsammans skapat och genomfört en av de bästa kampanjerna på Youtube i Sverige under 2019!

Vad är då Youtube Works? YouTube Works är en global kommunikationstävling som för första gången genomförts i Sverige. Hittills har YouTube Works genomförts i USA, Storbritannien och Frankrike. I Sverige genomfördes tävlingen i samarbete med Google, Sveriges Annonsörer och 100-wattaren. Den 10:e oktober 2019 utsågs tävlingens första vinnare, i sex olika kategorier samt ett Grand Prix. Bland över 50 inskickade bidrag, utsåg juryn totalt 21 nominerade bidrag som på ett strategiskt tillvägagångssätt vävt samman insikter, data och YouTube-specifika element för att uppnå resultat.

Keybroker & SmålandsVillan på Youtube Works 2019 Från vänster: Andreas Söderman, Lovisa Bergkvist & Fredrik Westling

Vårt vinnande bidrag tillsammans med SmålandsVillan och Business & Emotions bygger på deras webbserie "Hum om hus" som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Juryns motivering: löd: "För en ärlig, härlig och folklig kampanj som med liten budget visar människor vägen till sitt drömhem”. Läs mer om Youtube-kampanjen här!

I serien får du följa stylisten och modejournalisten Frida Zetterström när hon under hela fem avsnitt besöker olika familjer, husfabriker och ställer säljare mot väggen – Med ETT syfte, att tittaren ska få ett större hum om hus. Hela serien finns på SmålandsVillans Youtube-kanal eller på Smålandsvillan.se.

Stort tack för ett bra samarbete säger vi till SmålandsVillan och Business & Emotions som producerat hela serien.

Keybroker och SmålandsVillan på Youtube Works 2019

Mer info och alla vinnare finns på Think With Google. Allt om själva tävlingen hittar du på Youtube Works.

Behöver ditt företag hjälp? Kontakta oss idag!

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69