Ytterligare en undersökning påvisar att varumärkesförtroende påverkar köpbeslut

Publicerad

Ytterligare en undersökning påvisar att varumärkesförtroende påverkar köpbeslut

Denna onlineundersökning från SurveyMonkey är ännu en indikation på att konsumenters förtroende för varumärken påverkar deras köpbeslut. "Företag som misslyckas med att skapa förtroende, som är grunden i alla förhållanden, kommer förlora mot konkurrenter som är kapabla till detta" säger SurveyMonkeys VD Zander Lurie. Undersökningen fann att varumärkesförtroende påverkar köpbeslutet på flera olika sätt.

Läs mer

Google Ads introducerar nya metriker för annonspositioner

För att ge annonsörer en bättre bild av var annonser faktiskt hamnar i sökresultatet, släpper Google Ads fyra nya metriker över de kommande veckorna. Tidigare positionsanvisande metriker har gett en luddig indikation kring var annonserna egentligen hamnar. En hög position betyder inte alltid att annonserna placeras högst upp över de organiska resultaten. De fyra nya metrikerna kommer innefatta två mätvärden kring den absoluta toppositionen på sidan (det som brukar ses som position ett) och två kring alla annonsvisningar som visas över de organiska resultaten.

Läs mer

Tiden för röststyrning och nya inmatningsparadigm

Naomi Makofsky från Google höll ett öppningstal, på SMX East, som förklarade hur marknadsförare kan hitta möjligheter för att utvecklas inom området för konversationsdrivna upplevelser, som växer explosionsartat. Naomi Makofskys presentation vid namnet, “The Age of Assistance” påminde åhörarna om att användare är uppkopplade till mer enheter än någonsin förut och att fler interaktioner, med dessa, blir röststyrda.

Läs mer

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]