Snapchat släpper sina första röstbaserade linser

Publicerad

Key News - Veckans digitala nyheter

Snapchat släpper sina första röstbaserade linser

Snapchat släpper en serie linser som reagerar på röstkommandon. Funktionen baserar sig på enkla engelska ord som "hi", "love", "yes", "no" och "wow". Till exempel ska ordet "hi" omringa dig med fåglar som också säger "hi" och ordet "love" börja spela cheesy jazzmusik.

Läs mer på TechCrunch

Både Facebook och Instagram börjar visa hur mycket tid du spenderar på apparna

Både Facebook och Instagram släpper en aktivitetsdashboard i linje med Time Well Spent initiativet. Dashboarden visar hur mycket tid användaren spenderar på apparna och för den som vill erbjuds ett par verktyg för att hjälpa kontrollera den spenderade tiden.

Läs mer på Marketing Land

Google vill ta sig in på den Kinesiska marknaden igen

Enligt en ny rapport från The Intercept ska Google ha inlett diskussioner med Kina och utvecklat olika prototyper som följer Kinas censureringkrav. Teman och keywords som anses känsliga i det här fallet inkluderar till exempel "människliga rättigheter", "demokrati", "religion", och "fredlig protest".

Läs mer på Search Engine Land

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]