Snapchat går ihop med Amazon för att låta användare shoppa via bilder

Publicerad

Snapchat går ihop med Amazon för att låta användare shoppa via bilder

Via en ny visuell sökfunktion kommer Snapchats användare kunna ta en bild av en produkt eller streckkod för att få hjälp att hitta produkten på Amazon. Den nya funktionen tillåter alltså användare att hålla in på produkten i bilden för att sedan tas direkt till produktens Amazon-sida för mer information eller att köpa den direkt.

Läs mer på Marketing Land

Facebook Stories Ads är nu tillgängligt för alla annonsörer

Facebook började testa annonser i Facebook Stories i början på maj i år och meddelade i början på denna månad att det kommer att lanseras. Nu meddelar dem att Facebook Stories Ads officiellt har lanserats för alla annonsörer globalt.

Läs mer på Marketing Land

Google bygger nu en AMP Stories för sökresultatet

Google jobbar på att ta fram Stories för sökresultatet. Än så länge fungerar dessa Stories endast på Google Search App och är inte tillgängligt på Chrome eller Safari. Google använder AI för att på ett intelligent sätt få fram AMP Stories för sökresultatet. Dessa AMP Stories syns nu i Knowledge Panels delen på sökresultatet för filmstjärnor, idrottsstjärnor, musiker och andra kända personer.

Läs mer på Search Engine Land

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]