“NO INFLUENCERS WERE HARMED IN THE OUTAGE.”

Publicerad

“NO INFLUENCERS WERE HARMED IN THE OUTAGE.”

Jason Wong, om Facebooks nertid under onsdagen

Smartphones går om desktop för online köp i UK

En studie från IMRG i UK visar att det för första gången sker fler online köp med mobilen än med desktop. Över 40% av alla online köp i UK i Q4 genomfördes med en smart mobil. Detta är en milstolpe inom online retail. I Q4 användes en smartphone eller en padda i nästan 75% av besöken till engelska retail sajter. Många av Keybrokers kunder ligger sedan länge över 40% och upp till 75%. Lite beroende på typ av ticket size och varuslag.

Läs mer på IMRG

Facebooks nya riktning mot Messaging utmanar annonsörer

Mark Zuckerberg släppte förra onsdagen Facebooks privata och sekretess fokuserade vision för framtiden. Han redogör för en ny version av social medier som bygger på privata, krypterade meddelanden som försvinner när det har lästs. Facebook feeden som vi känner den idag (Town Square) kommer att finnas kvar men Messaging kommer bli en betydligt större och viktigare del. Om detta händer så ställs frågan vilka strategier annonsörer måste lägga för att fortsätta vara framgångsrika.

Läs mer på Wall Street Journal

Google släppte en "broad core" sökalgoritm uppdatering den 12 mars (Florida 2)

Om du har sett stora förändring på dina sökresultat den här veckan är det troligen mer pga av Googles uppdatering snarare än ditt SEO arbete. Google släpper större uppdatering flera gånger per år för att förbättra resultaten. Mindre uppdateringar görs dagligen. Det är fortfarande oklart exakt vad som ändrades i onsdags och Google går återigen ut med informationen att det inte finns någon fix för sidor som påverkats negativt. Ja ja, we’ll see ;)

För att hålla er ajour med nya uppdatering kan ni följa Google Search Liason på Twitter.

Läs mer på Search Engine Land

Foto av Helena Lopes från Pexels

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]