Keybroker accelererar inom SEO Outreach

Publicerad

På Keybroker har vi sedan flertalet år tillbaka arbetat med både organiskt och köpt sök för att effektivisera våra kunders digitala affärer. Tack vare att kunna arbeta med både SEO & SEM för samma kunder kan vi använda smarta strategier för att effektivisera söket i sin helhet genom att sätta heltäckande sökstrategier som ser till synergieffekterna mellan kanalerna.

Vi har sedan ungefär ett år tillbaka arbetat med vår tjänst Keybroker Outreach där vi genom avtal och kontakt med oberoende sajtägare och influencers kunnat arbeta med en skalbar och flexibel modell för länkattraktion samt influencersamarbeten för att öka SEO auktoriteten och därmed våra kunders försäljning från organiskt sök.

Påvisat värde för organisk tillväxt

Det värde vi skapat genom samarbeten har gynnat våra kunder framförallt i SEO resultat men även övergripande varumärkeskännedom genom influencersamarbeten.

+90% ökning YoY i trafik och försäljning från SEO, Google organiskt (e-handel)

+50% ökning YoY i trafik och leads från SEO, Google organiskt (B2B)

Länkar har fortsatt betydelse för SEO 2019

Det vi kan konstatera och tror på är att en naturlig länkanskaffning kommer att fortsatt vara en av de viktigaste faktorerna för att lyckas på Google 2019 utöver en optimerad webbplats med innehåll som bemöter kundens sökbeteende genom hela kundresan.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur Keybroker kan hjälpa dig med SEO och outreach.

Joel Tukiainen, Head of SEO & Analytics

Mail: [email protected] Mobil: 073-518 52 76

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]