Snapchat verkar ha en aktiv publik som inte nås genom andra tjänster

Publicerad

Googles nya #SmallThanks Hub hjälper företag med sin marknadsföring

Google hjälper nu mindre företag som är verifierade i Google listings med den nya resursen #SmallThanks Hub, som kan skapa skräddarsytt marknadsföringsmaterial baserat på Google-recensioner. Inlägg för sociala kanaler och olika slags planscher är ett par exempel på material som automatiskt kan genereras. Det enda användaren behöver göra är att skriva in sitt företagsnamn i tjänsten, och materialet skapas på en gång.

Läs mer på Search Engine Land

Ny Paypal extension kan nu användas i Facebook Messenger

Facebook och Paypal utvidgar sitt samarbete. Det blir nu möjligt för säljare av olika slag att skicka Paypal-fakturor direkt i messenger-chatten. Uppdateringen gör det möjligt för säljaren att både skapa och skicka fakturan direkt i chatten.

Läs mer på TechCrunch

Snapchat verkar ha en aktiv publik som inte nås genom andra tjänster

Snapchat kan inte slå Facebook eller instagram när det kommer till ren användarvolym, men vad en ny rapport visar är att Snapchat verkar ha en väldigt aktiv användargrupp, och att denna grupp inte är lika engagerad på andra nätverk, såsom Facebook och Instagram. Detta kan spela stor roll för de annonsörer som hittar sin målgrupp bland Snapchats mest engagerade användare.

Läs mer på SocialMediaToday

Kontakta oss

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]