Ungdomar lämnar Facebook för Youtube, Instagram och Snapchat

Publicerad

Ungdomar lämnar Facebook för Youtube, Instagram och Snapchat

Facebook har länge varit det mest populära sociala mediet för ungdomar, men enligt en ny rapport från Pew, baserad på en enkät om ungdomars användande av teknik, blir visuella sociala medier mer och mer populära. Undersökningen visar att 85% av testgruppen använder Youtube, 72% använder Instagram, 69% använder Snapchat, och bara 51% använder Facebook.

Läs mer på Pew Research Center

Instagram överväger långt videoformat

Enligt "flera källor" överväger Instagram en ny sida för långa videoformat. Formatet som diskuteras är i storleksordning 5-15 minuters video gjord med bra privatutrustning i stil med välgjorda Youtubeklipp. Ett långt videoformat på Instagram skulle konkurrera med både Youtube och Snapchat Discovery.

Läs mer på TechCrunch

Google släpper AdWords-add-on för Google Sheets

En betaversion av en ny add-on som gör det enkelt att importera AdWordsdata till Google Sheets har släppts. Tanken är att man ska kunna välja metriker, filter och tidsram, från ett eller flera konton, samt namnge den nya rapporten och importera direkt till Google Sheets.

Läs mer på Search Engine Journal

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]