LinkedIn introducerar video-annonser som spelas upp automatiskt

Publicerad

LinkedIn introducerar video-annonser som spelas upp automatiskt

LinkedIn introducerar video-annonser som ett betalt content-format. Tidigare har det enda sättet att inkludera video för företag varit att länka in material från andra websidor. Nu kan företag lägga upp videos som ensamstående inlägg som spelas upp automatiskt när användaren scrollar genom sitt flöde.

Läs mer på TechCrunch

Bing ökar antalet annonser i bottnen av sidan för sökresultat

Bing ökar antalet annonser i bottnen av sina sökresultatsidor till 4 annonser från tidigare 3. Bing har även plockat bort text-annonser i sidospalten i sökresultaten i USA, med argumentet att det rikare annonsformatet i bottnen av sidan är effektivare för annonsörer. Europa har ännu text-annonserna kvar.

Läs mer på Search Engine Journal

Facebook stänger ner tredjepartsdata som använts för targeting

I en rätt förvånande svängning stänger Facebook tillgången till en tredjepartsdatakälla och plockar därmed ner funktionen Partner Categories som har hjälpt företag med annons-targeting. Beslutet verkar komma som en reaktion på Cambridge Analytica skandalen, och kan vara ett sätt för Facebook att vinna tillbaka sina användares förtroende

Läs mer på TechCrunch

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]