Instagrams IGTV - en intervju en vecka in

Publicerad

Instagrams IGTV - en intervju en vecka in

En av instagrams grundare, Mike Krieger, har gett en intervju om IGTV - platformen som erbjuder upp till 60 minuters video i kontrast till Instagrams 60 sekunder. IGTV släpptes i samma veva som Instagram nådde 1 miljard månatliga användare förra veckan, och Krieger ser många olika användningsområden för nykomlingen.

Läs mer på Refinery29

Google rebrandar AdWords till Google Ads

Google AdWords får nu efter nästan 18 år ett nytt namn; Google Ads. Tanken är att förenkla Googles landskap för annonsörer, med särskild fokus på småföretagare. I linje med detta slås även DoubleClick och Google Analytics 360 suite ihop till ett och samma varumärke; Google Marketing Platform.

Läs mer på Google Blog

Bara 3% av marknadschefer optimerar för röststyrda sökningar

En ny studie gjord av QueryClick visar att så lite som 3% av marknadschefer i dagsläget lägger resurser på att optimera för röststyrda sökningar. I undersökningen svarade dock 75% att de planerar göra det, och 43% att de planerar göra det under de kommande 12 månaderna.

Läs mer på Search Engine Land

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]