Instagram har nu 1 miljard aktiva användare per månad

Publicerad

Instagram har nu 1 miljard aktiva användare per månad

Instagram har vuxit ordentligt under året. I september 2017 hade appen 800 miljoner aktiva användare varje månad, nu har den siffran stigit till 1 mljard. Särskilt imponerande är tillväxtkurvan i jämförelse med Facebooks och Snapchats mer stagnanta utveckling.

Läs mer på TechCrunch

YouTube får nya test- och mätverktyg

Nya test- och mätverktyg släpps i beta för YouTube. Verktygen ligger i en ny YouTube Creative Suite i AdWords, och består av 4 delar: Video Experiments, Video Creative Analytics, YouTube Director Mix och Video Ad Sequencing.

Läs mer på Inside AdWords

Facebook testar autoplay video-annonser i Messenger

Efter att förra året ha infört statiska annonser i Messenger, börjar Facebook nu introducera video-annonser. en Talesperson för Facebook säger att video-annonserna är i ett tidigt skede och kommer att rullas ut lugnt och försiktigt, med Messenger användarnas upplevelse i fokus.

Läs mer på Marketing Land

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]