Google Data Studio får nu 16 månaders Search Analytics data

Publicerad

Google Data Studio får nu 16 månaders Search Analytics data

Google Data Studio stöder nu 16 månaders Search Analytics data från Google Search Console. Google Data Studio har med andra ord nu tillgång till lika mycket data som Search Analytics API och den relativt nya Beta Search Console.

Läs mer på Search Engine Land

Google My Business Insights får keyword-rapport

Google My Business håller på att rulla ut en ny rapport i sin Insights-sektion. Rapporten visar vilka keywords som har lett den sökande till ditt företag på Google Maps och Google Search Local Results.

Läs mer på Search Engine Round Table

Instagram testar öppna frågor i Stories för att skapa mer interaktion

Instagram testar en fuktion som låter användaren lägga in öppna frågor i sina Stories. Tidigare har man kunnat lägga till ja/nej frågor, pollar, och svara med privatmeddelanden åt content-skaparen. Tanken med öppna frågor är att öka interaktionen och engageanget mellan content-skaparna och användarna.

Läs mer på Marketing Land

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]