Facebook rullar ut nya verktyg för grupper

Publicerad

Facebook rullar ut nya verktyg för grupper

Facebook rullar ut flera nya verktyg för grupper, med fokus på att göra administratörers arbete lättare. Två större nyheter har presenterats, varav den första är en kundsupportfunktion där Facebooks kundtjänst ska svara på administratörers chatfrågor inom en dag, och den andra ett online utbildningscenter för admins. Uppdateringarna börjar som pilotprojekt med planer på att rullas ut globalt.

Läs mer

Google Lighthouse släpper version 3.0

Lighthouse är Googles egna verktyg för analys och förbättring av hemmsidors prestation och tillgänglighet. Nu har Google släppt version 3.0 med flera uppdateringar, bland annat snabbare kontroller med mindre varians, nytt gränssnitt för rapporter och export i csv-format.

Läs mer

Google Trends lanserar nya funktioner och designelement

Googles Trends har uppdaterat en rad funktioner och designelement för att förenkla naviering och möjliggöra fler sätt att utforska data. Bland annat har sektionen för söktrender uppdaterats och nya typer av infographics lagts till för att göra det enklare att jämföra olika data på betydelsefulla sätt.

Läs mer

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]