Facebook rullar ut nya funktioner för Pages

Publicerad

Key News - Veckans digitala nyheter

Facebook rullar ut nya funktioner för Pages

Facebook rullat ut nya funktioner för Pages, med särskild fokus på lokala företag. Företag kommer nu kunna lägga till knappar för att till exempel boka ett bord, eller schemalägga ett möte. En ny form av rekommendationer införs också.

Läs mer på Social Media Today

LinkedIn når 575 miljoner medlemmar

LinkedIn rapporterar att de nått ett medlemsantal om 575 miljoner globalt. De nådde 500 miljoner i april 2017, vliket betyder att de vuxit med 75 miljoner under 16 månader. För att ge mer kontext, har Facebook vuxit med 146 miljoner och Twitter med 9 miljoner användare under samma tid.

Läs mer på Social Media Today

Facebook utvecklar AR-spel för Messengers video chat

Facebook satsar på in-house spelutveckling och har tagit fram AR-spel för Messengers video chat. Multiplayer spelen är i stil med Snapchats AR-spel och två spel som kan spelas med 6 personer har nu släppts globalt. För tillfället finns ingen annonsering i spelen, men alla möjligheter finns för Facebook att införa annonsering.

Läs mer på TechCrunch

Prenumerera på Key News

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]