Expandera internationellt med Keybroker och Google Partners International Growth program

Publicerad

I Sverige har vi historiskt sett varit duktiga på att sälja till utlandet. Vi har både klassiska framgångssagor som Sandvik, Volvo och LM Eriksson samt mer moderna exempel som Klarna, Spotify och Sinch. Som ett litet land med en begränsad marknad har företag snabbt varit tvungna att söka sig utåt för att fortsätta växa.

Idag går det tack vare internet lättare än någonsin att hitta nya kunder i andra länder - hela världen är en potentiell marknad. Med digital marknadsföring kan man snabbt etablera en närvaro online på nya platser och nå nya målgrupper.

Det finns dock flera kontrollfrågor som är viktiga att ställa när man ska lansera på en ny marknad, bland annat:

  • Hur ser internetanvändandet ut?
  • Finns det en efterfrågan för vår produkt eller tjänst?
  • Hur ska vi hantera logistik och lokalanpassat innehåll?
  • Hur ser konkurrensen ut?
  • Hur ska vi marknadsföra oss effektivt?

Keybroker har lång erfarenhet av att hjälpa företag att hitta och etablera sig på nya marknader. Med sökbeteendedata kan vi snabbt få en översikt av marknadspotential, konkurrens och kostnad för att nå målgruppen. Sedan juni 2020 är Keybroker även med i Google Partners International Growth Program - ett nystartat initiativ från Google, där utvalda performance-byråer får tillgång till detaljerade marknadsinsikter, sökbeteende, konkurrentanalyser, benchmarks och mer. Denna verktygslåda kommer hjälpa våra kunder att identifiera, prioritera och lansera på nya marknader.

Vill du veta mer om International Growth Program och få hjälp att växa internationellt? Hör av dig till oss på Keybroker!

/Joel Florén, Head of Automation and Search, Keybroker»

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69