Google tillåter nu Chorme webbläsaren att ta bort alla annonser från vissa typer av hemsidor

Publicerad

Google tillåter nu Chorme webbläsaren att ta bort alla annonser från vissa typer av hemsidor

Den senaste Chrome uppdateringen tillåter webbläsaren att radera alla annonser från en hemsida om den upplevs som stötande eller överdrivet agressiva och störande. Sådana hemsidor som klassas som störande och stötande kommer hamna på Googles blacklist efter att ha fått en varning. När hemsidan hamnat på Googles blacklist så kommer inga annonser visas på hemsidan för användare som använder Chrome.

Läs mer på Marketing Land

YouTube slutar med betalväggar för sitt original innehåll

YouTube meddelade förra veckan att de kommer att sluta använda betalvägg på sina original program och detta material kommer nu kunna nås på deras gratis plattform som finsieras av annonser.

Läs mer på Marketing Land

YouTube lanserar Stories funktion för kreatörer med över 10K Suscribers

Först laserat av Snapchat så har det populära Stories formatet även skapats på Instagram och Facebook och nu är det även dags för Youtube. YouTube har lanserat sin egna version av Stories för kreatörer med över 10,000 Suscribers nu till en början.

Läs mer på Marketing Land

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

08-5100 5700

Sveavägen 63, 113 59 Stockholm

Presskontakt

Fredrik Holmén, VD - [email protected]