Black Friday 2018 - Nästan hälften av svenskarna handlade på Black Friday

Publicerad

Nästan hälften av svenskarna handlade på Black Friday

Det råder ingen tvekan om att Black Friday fortfarande är en betydligt större shoppingdag än Singles Day i Sverige. Åtminstone om man ska döma en undersökning som YouGov har genomfört. Den visar att 45 procent av svenskarna utnyttjade ett Black Friday-erbjudande, medan motsvarande siffra för Singles Day är 6 procent.

Läs mer hos Ehandel.se

PostNord har nu sammanställt Black Friday: 6,7 miljarder kronor och 897 000 paket

PostNord har nu sammanställt Black Friday och den stora rea-dagen hamnar strax över företagets prognos. Enligt fraktbolaget så omsatte dagen 6,7 miljarder kronor. Detta framgår av en undersökning som PostNord genomfört den 24-25 november 2018. Totalt spenderade kunderna i snitt 2 635 kronor per person och de mest populära varorna var kläder och hemelektronik.

Läs mer hos Ehandel.se

Elgiganten slog 600 miljoner under fredagen

Facit är inne för Elgigantens Black Friday. Bara under fredagen, alltså inte hela helgen, så omsatte kedjan 617 miljoner kronor. E-handeln ska dock ha vuxit mest och ökade med nära 100 procent för Elgiganten. Redan vid klockan 15.00 så slog de fjolårets Black Friday-rekord ha passerats.

Läs mer hos Ehandel.se

Prenumerera på Key News och få en sammanfattning av veckans nyheter i din inkorg. Följ denna länk för att börja prenumerera.

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69