Ute i sista minuten? Automatisera marknadsföringen inför Black Week och Jul

Publicerad

Varmt välkommen till Keybrokers frukostseminarium måndagen den 18/11 kl. 8.00. Vi startar med frukost och mingel för att sedan kicka igång programmet kl 8.30.

Om evenemanget

Hur bör vi tänka kring automatiseringen i en period med ett annorlunda köpbeteende? Ta del av viktiga tips och trendspaningar. Vi är nära den största och viktigaste försäljningsperioden för många. Varje år är det samma frågor som dyker upp. Är vi tillräckligt förberedda? Har vi realistiska mål för julhandeln? Har vi köpt in tillräckligt med produkter? Har vi köpt in för många produkter? Lugn, vi berättar hur du maxar din försäljning genom att automatisera din marknadsföring.

Keybroker och Google kommer att prata mer om hur automatiseringen kommer att förändra hur vi jobbar med digital marknadsföring. Vi pratar mer om hur kunderna rör sig på de olika digitala plattformarna under Black Week och julhandeln. Hur vi bör tänka och agera utifrån ett annorlunda köpbeteende. Här kommer ni att få ta del av viktiga tips om hur ni annonserar effektivt med en stor räckvidd. Allt för att ni ska kunna få ut mesta möjliga under årets mest intensiva försäljningsperiod.

Agenda

“Vad innebär automatisering utifrån ett sökperspektiv?”, Gustav Bengtsson, Automation Lead, Google

Vad är automatisering och hur påverkar det oss i vårt arbete som digitala marknadsförare?

“Så maximerar du din försäljning genom feeder under Black Week och julhandeln”, Joel Florén, Head of Automation and Search, Keybroker

Så arbetar du med automatiserade annonslösningar och hanterar de möjligheter och utmaningar som uppstår under den viktigaste försäljningsperioden. Ni får med er konkreta tips som ni omedelbart kan ta action på.

Anmäl dig direkt här!


Antalet platser är begränsat så först till kvar gäller. OSA senast måndagen den 11 november. För mer information kontakta Terésa Gustavsson på teresa.gustavsson (at) keybroker.com

Kontakta oss

När du använder detta formulär samtycker du till att Keybroker behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår privacy policy.

Kontakt

Ida Hällkvist, VD Keybroker AB - [email protected]
+46 70 480 10 00‬

Presskontakt

Terésa Gustavsson - [email protected]
+46 70 272 86 69